Neem direct contact met ons op: bel 070-20 60 100

Coaching portfolio

Intrinsieke motivatie zit in onze passie
Persoonlijke coaching

Hier werken we samen in sessies aan jouw groei en ontwikkeling op de terreinen die voor jou belangrijk zijn. Alle aandacht is voor jou: wat vertelt jouw lijf, jouw hoofd (intuitie), jouw hart (zintuigen) en jouw buik (instinct). Wat gaan we aanpakken en hoe komen we bij de voor jou volgende stap met de intensiteit die bij jou past.

Intervisie op persoonlijke ontwikkeling

Kennis en ervaring delen is een van de krachtigste vormen van persoonlijke groei; je leert van jezelf en van elkaar. In een kleine groep werken we aan elkaars ontwikkeling, waarbij iedereen de ruimte krijgt om persoonlijke vraagstukken in te brengen. We maken gebruik van verschillende werkvormen: opstellingen bv (oefening uit NLP) een verhaal in de vorm van een geleide meditatie, een gezamenlijke visualisatie of gewoon een goed gesprek.

Workshops- Trainingen- Lezingen

Hier hebben we uiteenlopende thema`s beschikbaar. Enkele onderwerpen zijn: Leiderschap, Houding en Gedrag, Regie en Verandering, Geest & Lichaam en ook de combinatie van vakinhoudelijk en awareness (bv Security).

 

Houding en gedrag

Bewustwording van eigen gedrag, omgevings-bewustwording en inzicht in jouw motivatiefactoren.

Leiderschap

Kennismaken met jouw systeem, inzetten van jouw lichaam als jouw voertuig

Besturing en organisatie

Opstellen business plan en definiëren SMART KPI’s en het leren van waarom, hoe en wat doelen te definiëren

Processen en vakinhoudelijk

Kennismaking met LEAN- Agile werken, security en awareness en het leren wat een volwassen proces is.

Regie en verandering

Regie pakken over jouw verandering, jouw waarden op een rijtje en wat is geluk voor jou. Hoe kan jij je eigen geluk creëren?

Geest en Lichaam

Bewustwording van het lichaam als voertuig, leren wat de relatie is tussen lichaam en geest en leren lichaam en geest te gebruiken bij het maken van keuzes.
“In het coach traject bij Marjolein ga je samen met haar een reis maken om uit te zoeken hoe jij in elkaar zit, waar jij blij van word- in jezelf, bij je omgeving, privé, op werk en in je carrière en hoe jij de dingen kan gaan doen die jou gelukkig maken. Marjolein stelt de goede vragen en schroomt niet de vinger gelijk op de zere plek te leggen. Ze is heel constructief en positief ingesteld, waardoor je altijd met een positief gevoel je dag voortzet. Marjolein is ruimdenkend, doortastend, mensenkennend, mensenlievend en vol warmte. Dit coachtraject is een enorme aanrader en verrijking!”
Zimma Kluit, Management Trainee KPN ZM BO – Directie Secretaris VP
Back to Top