Loyaliteit, eerlijkheid en oprechtheid 3/3

Mooi om te zien dat je nieuwsgierig bent, dat is een hele mooie eigenschap, raak deze nooit kwijt. En ja, zo beginnen we weer met de laatste regel van ons vorige blog, onze trouwe lezers hebben dit inmiddels vast al opgemerkt.

“KRM gaat nieuwe wegen bewandelen, ontgonnen terrein, begaanbaar maken, op onze eigenwijze wijze gaan we aan de slag met coaching. Wij coachen, wij nemen je mee op reis.”

Jij bepaalt waar de reis naar toe gaat en wat je doel is van deze reis. Samen gaan we je koffers pakken, kijken we wat je mee wilt nemen en thuis wilt laten, jij bepaalt hoe laat we gaan vertrekken en wanneer we weer terug zijn. We reizen per koets, een authentiek vervoermiddel, die ons terug brengt naar onze oorsprong en ons laat inzien en voelen waarom we deze reis maken.

Wij zien coachen als een reis die je samen voorbereidt, onderneemt en evalueert. Op deze reis werken we samen aan een persoonlijk doel of een uitdaging in jouw leven. Het kan je helpen zelfbewuster te worden om het beste uit jezelf naar voren te halen. Wij coachen, wij nemen je mee op reis.

Deze reis kunnen we met je maken als individu maar ook organisaties kunnen we meenemen op reis in onze KRM-Koets.

Iedere beweging, verandering in de organisatiebesturing heeft invloed op de mensen binnen de organisatie. Zoals we allen hebben ervaren wordt er wat bewogen de afgelopen jaren en als we de toekomstbeelden moeten geloven dan zijn we er nog niet. Dat hoeft ook niet, want verandering hoeft niet vervelend te zijn. Essentieel is alleen dat we transparant zijn over de verandering. Dat we weer terug gaan naar onze basis, elkaar vertrouwen en veel meer loslaten, dat we alles moeten controleren van elkaar. Dat we de beweging maken van sturing & beheersing naar autonomie, vakmanschap en toegevoegde waarde van en vanuit het individu. Het is niet het ene of het andere, de kunst voor iedere organisatie zit nu in het zoeken van het evenwicht.

Met het vinden van het evenwicht daarin kunnen wij je helpen, wij nemen je mee op reis in onze KRM-Koets, die jou terugbrengt naar de oorsprong, waar het daadwerkelijk over gaat in jouw organisatie. De mens, de medemens, de medewerker, de manager, jouw kapitaal.

Wie is de ervaren koetsier van, en gaat jou als individu of organisatie meenemen op jouw reis?

Dat is Marjolein van den Bos.

Een van de mooiste en krachtigste kenmerken van Marjolein is haar onbevangenheid in hoe ze in het leven staat.

Puur, zonder oordeel, aards en zij stelt zichzelf altijd de vraag: “wat betekent het om mens te zijn”. In haar workshops, lezingen en trainingen raakt ze iets universeels in de menselijke ervaring. Het verhaal overstijgt geslacht, cultuur en leeftijd.

Ga met ons mee op reis, neem een kijkje op onze website bij coaching naar onze diensten, lopende opdrachten en ervaringen; www.krm.nl/coaching

Blijf nieuwsgierig, laat jezelf telkens weer verrassen.