De samenwerking met en de kracht van onze resources

‘Samen sta je sterker en kom je verder’ en ‘Kennis Delen is Kennis overdragen’ zijn uitspraken die de kennishuizen en KRM gezamenlijk onderschrijven. Samenwerking maakt elk bedrijf sterker in de breedte. Samen delen en samen groeien is ons motto.

Wij als KRM zijn trots op elke vorm van samenwerking met onze relaties. De samenwerking tussen de kennishuizen en ons is wellicht wel het belangrijkste. Het vinden van de juiste resource bij de aanvraag wordt op deze manier voor ons makkelijker gemaakt. De verschillende expertises waar wij naar op zoek zijn, zitten namelijk reeds gebundeld bij deze kennishuizen. De samenwerking is dan ook gebaseerd op vertrouwen en gunning. Wij houden de lijntjes op gebied van communicatie kort en kunnen daarom snel schakelen bij het invullen van aanvragen.

De kennishuizen waar wij intensief contact mee hebben, zorgen dat ze regelmatig een update sturen van de resources die zij beschikbaar hebben. Op deze manier hebben we een kort contactmoment en blijven wij op de hoogte welke expertises er beschikbaar zijn. Dit principe heeft dus een tweeledig voordeel.

Naast regelmatig telefonisch contact, is fysiek contact nog belangrijker. Zo kun je elkaar in de ogen kijken en goed benadrukken wat een ieder te bieden heeft. Ten tweede brengt het natuurlijk ook gezelligheid met zich mee. Zaken zijn vaak serieus, maar er moet ook gelachen kunnen worden.

Niet alleen kennishuizen, maar ook klanten en (geplaatste) resources moeten op het gebied van relatiebeheer onderhouden worden. Het bezoeken van klanten en resources is een interessante en leuke aangelegenheid. Ten eerste is het voor de geplaatste resources leuk dat er aandacht wordt besteed aan hen. En ten tweede zorgt dit voor interesse naar de klant toe. Op deze manier blijven wij op de hoogte van wat er speelt binnen een afdeling/bedrijf. Onze resources geven aan dat wij deze bezoeken op een goede en leuke manier aanpakken.

Natuurlijk staat de deur altijd open en de koffie klaar bij KRM. Mocht je geïnteresseerd om eens langs te komen bij ons voor een kennismaking om of weer eens bij te kletsen, schroom dan niet om contact te zoeken!